OM OSS

PROBELL NUTRITION - SWEDEN

Bakgrund

Ett ungt team som vill inspirera, arbeta hårt och inte vara rädd för lite spänning när det gäller att njuta av fördelarna med att må bra och se bra ut. Vi har alltid varit passionerade av hälsa och fitness, som ett resultat skapade vi något som anpassades till vår livsstil. Vi ville skapa en produkt som var enkel att beställa, lätt att hålla och lätt att använda med många olika sorters så att du aldrig blir uttråkad av samma smak.

Exceptionella ingredienser

Med enastående internationella relationsworkshops har vårt företag möjlighet att söka ut i världen efter de bästa ingredienserna. Vi väljer noggrant örter och näringsämnen som tillverkas under bästa förhållanden.

Tillverkning

Våra formler produceras i en av Sveriges bästa tillverkningsanläggningar. Med engagemang för spetskompetens kan vi erbjuda oöverträffad produktion och kvalitetskontroll. Vi är god manufacturing praxis (GMP) kompatibel.

Framtiden

När vi går framåt är vår filosofi att förbli trovärdiga ärliga, skapa värde, innovation och excellens. Oavsett om det är en ny produkt, kommer vårt mål alltid att vara detsamma: att producera den bästa produkten till bästa pris.

Address: RUSSGATAN 39247 61 VEBERÖD
All enquiries to: info@probellnutrition.se

Copyright 2020 © PROBELLNUTRITION SWEDEN. All Rights Reserved.